Fu krijgt een Zusje
Door: Jap Verburg
06 Oktober 2005 | Nederland, Den Ilp
Welnu, het is zover. Fu krijgt een zusje. Ze heet Mao Huan Yu, kortweg Yu. Verwachting is dat we eind november of begin december 2005 naar China zullen reizen om haar op te halen.
Net als met de vorige reis, is het onze intentie een dagboek bij te houden. Een 'openbaar' dagboek, wel te verstaan.
Dit dagboek zal niet meer en niets minder zijn dan een beschrijving van onze ervaringen gedurende de tijd in China, door mijn ogen. Hier en daar zal de realiteit mogelijkerwijs iets fantasierijker worden weergegeven dan de daadwerkelijke situatie. Puur om het verhaal leesbaar te houden en de fantasie wat te prikkelen.
Het is de intentie om elke dag een berichtje te plaatsen, maar ik kan op dit moment niet voorzien of ik uberhaupt in de gelegenheid zal zijn dit elke dag te doen. Laat staan of ik weet dat ik de broodnodige infrastructuur tot mijn beschikking zal hebben om elke dag een berichtje te plaatsen. 'So bare with me' zoals de Engelsen plegen te zeggen, als er even geen bericht is.
We hebben een mailinglijst gemaakt en dientengevolge heb je dit eerste bericht ontvangen. In principe hoef je niets meer te doen om de berichten te kunnen lezen. Elke keer als er een update is, krijg je een emailtje met het verzoek naar de website japnickyenfu.waarbenjij.nu te gaan.
Speciaal voor de Cisco collegae, ik heb de bekende mailalias gebruikt. Mogelijkerwijs betekent dit, dat als je de eerste keer wil reageren, dat je je toch moet aanmelden, omdat de website je niet zal herkennen als een geregistreerd persoon. Makkelijker kan ik het echter niet maken, wellicht wel leuker :-)
Mocht je iemand weten, die het dagboek ook graag zou willen lezen, stuur ze dan naar eerder genoemde website. Daar kan men zich registreren en klaar is Kees.
Reageren op berichtjes kan ook via deze website.
En mocht iemand het 'reisdagboek van Fu' (nog) eens willen lezen, laat het even weten, dan mail ik het 25 pagina tellende verhaal (in een Word document) separaat even toe.
Tot een volgend bericht.
Jap, Nicky en Fu
07 Oktober 2005 - 10:29
Linda:
Lieve Jap, Nicky en Fu,
Wat een prachtige dochter en zus krijgen jullie erbij!!! Ik vind het wel zo heerlijk voor jullie! Als ik naar dat koppie kijk, kan ik alleen maar hopen dat ze doorkrijgt wat ik denk: Yu, je komt in een fantastisch nest terecht, een hele lieve papa en mama en werkelijk een top-zus!!! Kind, ik wens je alle, alle goeds in jouw leven, samen met papa Jap, mama Nicky en grote zus Fu!!! Liefs en dikke kussen van Linda, René, Ira en Xavier -
07 Oktober 2005 - 11:07
Toine:
zeer benieuwd naar jullie 2e ervaring en alvast van harte ook namens Boukje -
07 Oktober 2005 - 11:11
Arnoud:
Beste Jap, Nicky en Fu,
Wat een geweldig nieuws en leuk dat jullie voor de 2e gaan. Veel geluk toegewenst.
Arnoud en Ira -
07 Oktober 2005 - 13:00
Jacques:
Beste Jap en familie,
Geweldig bericht over jullie jongste dochter. Ik weet uit ervaring dat november/december een prachtig jaartgetij is om China (Beijing) en verder te bezoeken. Mooie foto's en iik ben zeer benieuwd naar de reisverslagen! -
07 Oktober 2005 - 19:28
Judith En Tom En Charlotte En Bart:
Gefeliciteerd! Fijn dat jullie nu voor de 2e keer ouders en voor de 1e keer zus zijn geworden. We gaan het dagboek volgen. Veel geluk en plezier. -
07 Oktober 2005 - 20:01
Petra&Paul&Xanne:
Xanne's reaktie: Wat is ze mooi, he mamma! Heeee!! ze is net als FU!!(d.w.z. ze lijkt op Fu) Nu ben ik aan de beurt, he mamma? Eerst Fu een zusje en dan ikke! Zij is ook een vriendinnetje van mij net als Fu.Samen lekker voetballen en fietsen. Dat wordt nog wat.
Lieve lieve vrienden wat een mooi en lief meisje. Zij maakt alles compleet. Nu lekker aan jullie nesteldrang toegeven en het is zo tijd om te vliegen. Wij zijn van de partij hoor met alles der op en der aan.SMS alert is ingeschakeld.Liefs van ons allemaal. -
08 Oktober 2005 - 05:34
Rik En Jolanda:
Erg leuk voor jullie en alvast gefeliciteerd met Yu.
Hopelijk gaat alles goed -- komen jullie nog eens in CA? -
08 Oktober 2005 - 13:09
Berna En Sienna:
He Lieverds,k'had al gemaild, maar hier ook maar even.Wat een heerlijk meisje om te zien zeg, en gezellig voor Fu.Sienna vind de naam zo leuk..ze zit maar Fu en Yu.Heel veel geluk, en geniet van de reis en alles eromheen.Kus voor Fu. -
08 Oktober 2005 - 20:22
Jan En Linda, Milou En Yulin:
Hallo Jap, Nicky en Fu,
Van harte gefeliciteerd met jullie dochter en zusje.
Wat een prachtig meisje, ze lijkt wel wat op Fu.
Wat een leuke foto's van Fu! Heerlijk als je haar zo vrolijk ziet. We hopen dat jullie snel met z'n viertjes zullen zijn.
We bellen binnenkort! -
09 Oktober 2005 - 09:41
Diederick, Cleo En Roos:
Waanzinnig mooi meisje die Yu! Veel geluk op jullie reis en we kijken uit naar de schrijverskunsten van Jap! Voorspoedige reis nogmaals! -
09 Oktober 2005 - 21:45
Brandaan:
Leuk om na jullie enthousiaste telefoontje nu ook de foto's van Yu te zien. Esmee zei bij het horen van haar naam met een olijk gezicht:"Hé, Fu en Yu, dat is grappig!"
Leuk om via jullie site op de hoogte te blijven! -
10 Oktober 2005 - 17:08
Peter, Mieke, Boris En Danja:
Gefeliciteerd. Heel veel geluk met haar. Wat een mooi en lief meisje is ze. Welkom in de familie, Yu! We hopen je gauw te ontmoeten. -
10 Oktober 2005 - 18:01
Frans, Karin & Thom:
Hartstikke leuk om het zo te volgen. Veel succes bij de reis en al het papierwerk. Groeten Frans, Karin & Thom. -
14 Oktober 2005 - 13:44
Kees:
Jemig de pemig wat spannend. Heel hartelijk gefeliciteerd ook met de verjaardag van Yu (13/10 toch??) en alvast een heel goede reis, mede namens Marion en Lentin.